Aliexpress i Paypal

AliExpress je popularno internetsko tržište za kupnju proizvoda izravno od kineskih proizvođača i dobavljača. Iako nudi širok raspon opcija plaćanja, PayPal nije jedna od njih. To znači da će kupci koji žele koristiti PayPal za plaćanje svojih narudžbi na AliExpressu morati koristiti zaobilazno rješenje.

Jedan od načina korištenja PayPala na AliExpressu je korištenje usluge virtualne kreditne kartice. Ove usluge, kao što su Entropay ili Virtual Credit Cards, omogućuju vam stvaranje virtualne kreditne kartice koja se može koristiti za kupnju na mreži. Zatim možete povezati svoju virtualnu karticu sa svojim PayPal računom, tako da se prilikom kupnje na AliExpressu uplata šalje na vašu virtualnu karticu, koja se zatim plaća putem PayPala.

Papal i Aliexpress plaćanje

Druga mogućnost je korištenje usluge posrednika. Ove usluge djeluju kao posrednici između kupaca i prodavača, omogućujući vam da koristite PayPal za plaćanje svojih narudžbi na AliExpressu. Jednostavno postavite svoju narudžbu na AliExpress i zatim platite uslugu posrednika koristeći PayPal. Usluga posrednika zatim plaća prodavaču u vaše ime i prosljeđuje robu vama.

Treća opcija je korištenje drugih oblika online plaćanja kao što je kreditna ili debitna kartica za kupnju i zatim korištenje PayPal-a za plaćanje vaše kartice ili bankovnog računa.

Važno je napomenuti da korištenje ovih rješenja može dovesti do dodatnih naknada i rizika, kao što su naknade za pretvorbu valute ili dulja vremena dostave. Uvijek je preporučljivo provjeriti odredbe i uvjete, naknade i recenzije usluga trećih strana prije njihove upotrebe.

Zaključno, iako AliExpress ne podržava PayPal kao izravnu metodu plaćanja, postoje zaobilazna rješenja koja vam omogućuju korištenje PayPala na platformi kao što je usluga virtualne kreditne kartice ili usluga posrednika, ali važno je uzeti u obzir dodatne troškove i rizike koji dolaze s pomoću ovih opcija.