Xiaomi Roborock S50 robot usisavač

Xiaomi robot usisavači nisu novost na tržištu, već su jedni od vodećih proizvođača. Razlog tome je u njihovoj kvaliteti, inteligentnom načinu mapiranja površine te uvođenjem novih značajki koje drugi robot usisavači nemaju. Povodom Black Friday-a i Cyber Mondaya ovaj cijenovno pristupačan robot je još i pristupačniji.

Roborock S5 vrlo često se spominje i pod drugim imenima kao što su Roborock S50 ili Xiaomi robot 2. No, u stvari radi se o istom robotu i spada pod 2. generaciju Xiaomi robot usisavača. Roborock S5 ili S50 je izdanje u bijeloj boji, S55 u crnoj a S51 u rozoj. Osim u boji, ne postoji druga tehnička razlika između Roborock S50, S55 i S51 modela.

Xiaomi Roborock mogućnosti

Ono po čemu je Roborock S5 poseban i s čime je zadobio veliku pažnju je mogućnost brisanja podova pomoću krpe i vode. Također, uz povećanu snagu usisavanja od 2000 Pa i 5.2 Ah bateriju koja omogućuje vrijeme čišćenja od 150 min, ovaj robot usisavač pronašao se kao najboljim izborom mnogih vlasnika stanova, kuća, apartmana ili poslovnih prostora.

Uz LIDAR tehnologiju i smanjenu buku, Roborock će usisati i obrisati vaš stan brzo i tiho. Prilikom dolaska na tepih, Roborock će automatski povećati snagu usisavanja ne bi li očistio i najmanje mrvice koje su zaostale.

Xiaomi robot brisanje podova

Xiaomi Roborock po cijeni od 2200 kn !

Xiaomi Roborock cijenovno je vrlo pristupačan, te s obzirom na što nudi cijena je jako niska. Povodom Božičnih blagadan, tijekom prosinca Xiaomi Roborock dostupan je po akcijskoj cijeni od 2200 kn. Ova ponuda je dostupna samo u web trgovini Aliexpress, Roborock je moguće kupiti na ovom LINK-u.

Kako se Xiaomi roboti šalju iz centralnog skladišta u Poljskoj, Češkoj, Njemačkoj ili Španjolskoj nećete morati platiti carinu niti PDV. Vrijeme dostave je oko 5 radnih dana, DHL kurirskom službom.

Kako kupovati na AliExpressu pogledajte ovdje.