Booking popust – 2020


Vijest da Booking dijeli razne popuste se brzo proširila Hrvatskom. Booking nagrađuje sve, vlasnike smještajnih jedinica ali i same korisnike koji traže smještaj. Booking dijeli nove popuste u 2020. na rezervaciju smještaja u Hrvatskoj ali i cijelom svijetu. Booking popust od 200kn ili 10% je vrlo jednostavno ostvariti preko booking linka za popust, kako navode razni forumi.

Booking popust za ljetovanje

U tijeku su dvije Booking akcije u kojima Booking dijeli popuste u 2020. godini. Pokazat ćemo vam kako do popusta za smještaj bilo da ga tražite ili nudite, te kako ostvariti dodatni popust od 10€ instalacijom Booking mobilne aplikacije.

Za korisnike koji traže Booking smještaj

Nažalost, krajem 2019., godine Booking je zaustavio dijeljenje 10% popusta, no ipak i dalje se mogu ostvariti dodatne opcije rezerviranjem smještaja preko ovog Booking linka. Vrijedi pokušati.

Kako se nekada realizirao booking popust?

Nekada je bilo potrebno pristupiti Booking stranici preko preporuke agencija, te bi vam se pojavila obavijest ste u prilici iskoristiti booking popust ukoliko pronađete i rezervirate smještaj. Nije bilo potrebno unositi nikakve popust kodove tokom plaćanja.

Imajte na umu da ćete platiti punu cijenu smještaja, te da će Booking nakon vaše odjave iz apartmana/hotela krenut s realizacijom popusta. Prema Booking pravilniku, vrijeme obrade vašeg popusta je od 30 do 60 dana. Nakon što se nagrada obradi, na vašu karticu Booking će uplatiti nagradni iznos.

Booking popust od 10€

Ukoliko želite ostvariti 10€ popusta za Booking smještaj, sve što je potrebno napraviti je instalirati Booking aplikaciju i lajkati, tj. kliknut da vam se sviđa barem 3 apartmana/hotela.

Da bi označili da vam se sviđa neki smještaj, potrebno je kliknuti na srce pored samog hotela.

Kako iskoristit Booking popust za vlasnike smještajnih jedinica?

Ukoliko želite isprobati Booking usluge, ali ne želite da vam Booking uzme proviziju, sad je pravo vrijeme za vas. Prijavite se na Booking.com i iznajmite svoj apartman za prvih 5 rezervacija bez provizije! Pravo je vrijeme da popunite slobodne dana svog apartmana, studija, sobe ili stana. Iznajmljivanje bez provizije vrijedi samo za nove objekte. Više informacija na službenoj stranici pod ovim linkom.

Kako hrvatski iznajmljivači bilježe lagani pad u 2019. godini, te Korona situaciju u 2020., ova vijest se dočekala s oduševljenjem. U ovom slučaju Booking ne dijeli novčane nagrade za novo prijavljene objekte, već ih oslobađa od provizije za prvih 5 rezervacija. Za ostvarivanje ove pogodnosti potrebno se rezervirati putem ovog linka.
Kada se uzme u obzir visina Booking provizije, ovaj popust je dobra prilika za sve koji žele isprobati Booking oglašavanje.