AliExpress kuponi

Aliexpress kuponi za 2023

Kako bi iskoristili Aliexpress mjesečne kupone, potrebno je upisati kodove prilikom plaćanja. Kodovi se odnose na TOP proizvode, a kompletnu listu, tj. ponudu pogledajte >>>OVDJE<<<.

U tijeku je velika akcija te možete koristiti sljedeće kupone:

KODPopust ($)Na potrošenih ($)
AE2ZNAF29
AE5ZNAF539
AE8ZNAF869
AE20ZNAF20159
AE40ZNAF40299
AE80ZNAF80499
Tablica kupona za mjesečni popust

Upotreba kupona za ostvarivanje popusta, jedan je od marketinških alata kojim Aliexpress pokušava doći do svojih kupaca. Nakon što dohvatite kupone, iste ćete iskoristiti prilikom samog procesa plaćanja, gdje ćete označiti da želite umanjiti račun upotrebom određenih kupona.

Aliexpress izmjenjuje kupone za popust na tjednoj razini, te pregled dostupnih kupona možete pronaći ovdje. Kako koristiti kupone za Aliexpress pročitajte u nastavku.

Aliexpress plaćanje po srednjem tečaju

Postoji mogućnost plaćanja na Aleixpressu po srednjem tečaju, naime prilikom konverzije naše valtute EUR u USD, banka će računati po najnepovoljnijem tečaju – “Prodajni tečaj za efektivu, čekove i kreditna pisma“. Ukoliko želite dodatno uštediti, otvorite račun u Revolut banci i konverzija će se odvijati po srednjem tečaju, kartica kao i članstvo je besplatno a pristupiti možete ovdje. Detaljnije o načinima plaćanja na Aliexpressu.

Aliexpress kuponi za nove korisnike

Tretnuno dostupan kod za nove korisnike je 5MAYNB3, prilikom čega se ostvaruje popust od 3$ na proizvode iznad 4$.

Također, osim regularnih aliexpress kupona, moguće je dobiti dodatne popuste korištenjem Aliexpress aplikacije. Za ostvarivanje popusta za nove korisnike potrebno je učiniti sljedeće:

  1. Pristupite kupona na ovom linku.
  2. Započnite registraciju

Jeftinije proizvode na Aliexpressu uz upotrebu kupona, pronađite ovdje:

  1. best.aliexpress.com
  2. tjedni popusti
  3. veliki popusti (70%+)

Da li postoje kuponi za Aliexpress?

Da, postoje kuponi za AliExpress. AliExpress je online platforma koja nudi veliki broj proizvoda po povoljnim cijenama. Kako bi privukao nove kupce ili potaknuo postojeće kupce na kupovinu, AliExpress često nudi različite vrste popusta i kupona.

Kuponi za AliExpress mogu se dobiti na nekoliko načina. AliExpress sam može izdavati kupone koji su dostupni svim korisnicima ili samo određenoj skupini korisnika. Također, mnoge web stranice i platforme za pronalaženje popusta pružaju kupone za AliExpress koje možete koristiti prilikom kupovine na toj platformi.

Kako bi koristili kupone na AliExpressu, obično ih morate aktivirati prilikom checkout procesa. To može uključivati unos koda kupona ili jednostavno odabir dostupnog kupona iz liste opcija. Vrijednost kupona obično se odbija od ukupne cijene narudžbe, pružajući vam dodatni popust ili pogodnost.

Važno je napomenuti da se kuponi na AliExpressu često mijenjaju i imaju određene uvjete i ograničenja. Stoga je dobro provjeriti uvjete korištenja kupona prije nego što ih primijenite kako biste bili sigurni da su još uvijek važeći i primjenjivi na proizvode koje želite kupiti.