AliExpress kuponi

Aliexpress kuponi za siječanj 2023

Kako bi iskoristili Aliexpress mjesečne kupone, potrebno je upisati kodove prilikom plaćanja. Kodovi se odnose na TOP proizvode, a kompletnu listu, tj. ponudu pogledajte >>>OVDJE<<<.

KODPopust ($)Na potrošenih ($)
JAN6650
JAN1414140
JAN9980
JAN2424200
Tablica kupona za mjesečni popust

Upotreba kupona za ostvarivanje popusta, jedan je od marketinških alata kojim Aliexpress pokušava doći do svojih kupaca. Nakon što dohvatite kupone, iste ćete iskoristiti prilikom samog procesa plaćanja, gdje ćete označiti da želite umanjiti račun upotrebom određenih kupona.

Aliexpress izmjenjuje kupone za popust na tjednoj razini, te pregled dostupnih kupona možete pronaći ovdje. Kako koristiti kupone za Aliexpress pročitajte u nastavku.

Aliexpress kuponi za nove korisnike

Tretnuno dostupan kod za nove korisnike je 5MAYNB3, prilikom čega se ostvaruje popust od 3$ na proizvode iznad 4$.

Također, osim regularnih aliexpress kupona, moguće je dobiti dodatne popuste korištenjem Aliexpress aplikacije. Za ostvarivanje popusta za nove korisnike potrebno je učiniti sljedeće:

  1. Pristupite kupona na ovom linku.
  2. Započnite registraciju

Jeftinije proizvode na Aliexpressu uz upotrebu kupona, pronađite ovdje:

  1. best.aliexpress.com
  2. tjedni popusti
  3. veliki popusti (70%+)

Aliexpress plaćanje po srednjem tečaju

Postoji mogućnost plaćanja na Aleixpressu po srednjem tečaju, naime prilikom konverzije naše valtute EUR u USD, banka će računati po najnepovoljnijem tečaju – “Prodajni tečaj za efektivu, čekove i kreditna pisma“. Ukoliko želite dodatno uštediti, otvorite račun u Revolut banci i konverzija će se odvijati po srednjem tečaju, kartica kao i članstvo je besplatno a pristupiti možete ovdje. Detaljnije o načinima plaćanja na Aliexpressu.