Zdravoljupci 2 – gdje su najjeftiniji? [2019]

Vjerujemo da ste čuli da su krenuli novi Zdravoljupci, takozvani Zdravoljupci 2. Ukoliko niste, radi se o plišanim igračkama koje bi trebale potaknuti djecu da jedu zdravo, voće i povrće. Ali to voće i povrće neće biti kupljeno u bilo kojoj trgovini već u Konzumu, koji je ovu nagradnu igru i pokrenuo. Osim Konzuma plišane zdravoljupce prodaje i Aliexpress.

Zdravoljupci buundeva Blazenka

Zdravoljupci 2 od 10 do 120 kn!

Donosimo vam popis svih mjesta i cijena po kojima možete naručiti Zdravoljupce 2, HIT igračku. U nekim slučajevima vam trebaju naljepnice, dok u nekim slučajevima vam neće trebati.

Zdravoljupci 2 po 10 kn – 40 naljepnica

Ukoliko u Konzumu skupite 40 naljepnica, moći ćete kupiti Zdravoljupce 2 po cijeni od samo 10kn. No, da bi skupili 40 naljepnica potrebno je potrošiti 2000 kn, jer za jednu naljepnicu je potrebno potrošiti 50 kn.

Zdravoljubac lubenica Luce

Zdravoljupci po 40 kn – bez naljepnica

Činjenica je ta, da je moguće kupiti Zdravoljupce 2 i po cijeni od 40 kn, ali bez naljepnica. Kako je to moguće, vrlo jednostavno – narudžbom iz Kine. Postoji nekoliko metoda ali najjeftinije i najjednostavnije je preko stranice Aliexpress. Detaljnije upute kako kupiti aliexpress zdravoljupce provjerite ovdje.

Zdravoljupci aliexpress

Zdravoljupci 2 po 50 kn – 20 naljepnica

Ukoliko želite kupiti Zdravoljupce po 50 kn, za to će vam biti potrebno odvojiti 20 naljepnica, koje ćete također platiti 50kn po komadu.

Zdravoljubac po 115 kn – bez naljepnica

Ukoliko nemate sakupljene niti jednu naljepnicu, možete kupiti Zdravoljupce po cijeni od 115 kn u Konzum trgovinama.

Kako sakupiti naljepnice?

Naljepnice skupljate kupovinom u Konzum trgovinama, za svakih 50 kn ostvarit ćete jednu naljepnicu. No, osim regularne kupovine, naljepnice možete sakupiti i instaliranjem aplikacije zdravoljupci ili kupovinom određenih proizvoda koji će vam donijeti dodatnu naljepnicu.